Et lille beløb vil hjælpe mig enormt til at forsætte med mit oplysnings arbejde

Heunicke ydmyget: Tvangsisolation afvist

Sundhedsminister Magnus Heunicke blev i dag ydmyget i Folketinget, da han forsøgte at liste nye, vidtgående coronarestriktioner igennem.

Justitsminister Nick Hækkerup og sundhedsminister Magnus Heunicke overraskede på et møde for Folketingets sundhedsordførere torsdag eftermiddag.


Politikerne var blevet stillet i udsigt, at man kun skulle diskutere karantæne ved indrejse til Danmark, men der blev smidt et vidtgående tiltag på bordet:


Krav om mundbund i det offentlige rum. Tvangstest samt tvangsisolation af borgere der har været i større forsamlinger, hvor der er blevet konstatereret smitte, skriver B.T.

Regeringen ville gennemføre dette med en hastelovgivning, men det var der bestemt ikke opbakning til fra Folketingets øvrige partier.


Og dermed heller ikke fra Radikale Venstre ved Stinus Lindgreen, som mente at tvangsforanstaltningerne var ude af proportioner, samt at tilliden og opbakningen fra befolkningen ville mistes.


En kontroversiel idé i den nye epidemilov er, om man…..LÆS resten af artiklen her: https://indblik.net/heunicke-ydmyget-tvangsisolation-afvist/


Af Simon Riedel, simon@indblik.net

Flemming Blicher Anholdt

Flemming Blicher Anholdt

1 April 2021. Det er ikke en aprilsnar. Men 50 betjente møder op på Christiansborgs slotsplads for ingenting. Hvad er

YTRINGSFRIHED!

YTRINGSFRIHED!

Ytringsfrihed er retten til frit at udtrykke sin mening i skrift og tale uden andres forudgående godkendelse, og står dermed

Ytringsfriheden Er Så Vigtig

Ytringsfriheden Er Så Vigtig

Små 100 demonstranter demonstrerede foran Facebooks’s hovedsæde i Danmark. Ytringsfriheden er vigtig og den er ved at blive taget fra