Et lille beløb vil hjælpe mig enormt til at forsætte med mit oplysnings arbejde

Kan vi stole på smittetalene? Flere eksperter siger, at PCR ikke kan bruges til at diagnosticere.
PCR kan ikke bruges til at diagnosticere.

Regeringen oplyser på pressemøde, at smittetal er på “bekymrende” højt niveau — Delvis nedlukning af samfundet indføres derfor i 38 kommuner

 

På pressemødet i dag, 7. december 2020, fortæller regeringen og sundhedsmyndighederne, at det er nødvendigt at indføre nye restriktioner i form af en delvis nedlukning af samfundet grundet meget høje smittetal i 38 kommuner.


Gennem hele Covid-19 forløbet i Danmark har “smittetal” været det primære bærende argument for indførsel af restriktioner, tiltag og evt. nedlukninger. Danskerne får at vide, at de mange personer, som har testet positiv for SARS-CoV-2 vha. PCR nu er smittede med virusen og bærer rundt på en Covid-19 infektion.


Men kan vi overhovedet stole på, at de smittetal er korrekte? I dag, 7. december 2020 oplyses det, at 2046 er testede positive for Covid-19. Men betyder det, at 2046 har en Covid-19 infektion?


Giver testene et sandt billede af, hvor mange mennesker går rundt med en Covid-19 infektion og derfor udgør en fare mod resten af samfundet? Hviler restriktioner og nedlukninger overhovedet på solidt videnskabeligt grundlag?


Hvis man tester positiv for Covid-19 ved brug af PCR-test, har man så virkelig en infektion? 


I denne artikel forsøger jeg at besvarer disse spørgsmål ved at kigge på to videnskabelige studier, hvor forholdet mellem et positivt PCR-testresultat og en Covid-19 infektion er blevet undersøgt.


Torsdag d. 26. november 2020 fortalte Sundhedsminister Magnus Heunicke på et pressemøde danskerne, at smitten fortsat er meget høj i Danmark, og at særligt 17 kommuner er hårdt ramt. Heunicke meddelte, at der nu (26. november) er 75.395 ”bekræftede smittede”[i] og at der derfor vil ske en intensivering af tests og smitteopsporing. 


Han slog også fast, at man fra regeringens side ikke vil ”tøve med at indføre nye tiltag”.


Hele grundlaget for tiltag i form af restriktioner som forsamlingsforbud, arbejde hjemmefra, påbud om mundbind og vigtigheden af, at befolkningen bliver vaccineret, hviler altså på de her smittetal, som udgør hele argumentet for, at vi står i en farlig og dødelig pandemi. 


Argumentet lyder, jo højere smittetal, jo værre en tilstand står landet i.


Men, som det ses på billedet nedenfor, må PCR kun anvendes til research — IKKE til at diagnosticere folk. Alligevel er det præcis dét, PCR testen bliver anvendt til, ikke kun i Danmark, men overalt i verden.

 

Men hvorfor?

Betyder et positivt testresultat, at man er inficeret med Covid-19?

Image for post

Barry Atkinson (Virolog — National Collection of Pathogenic Viruses, Public Health England) og Eskild Petersen (Århus Universitet — Institut for Klinisk Medicin — Infektionssygdomme) skriver i deres artikel “SARS-CoV-2 shedding and infectivity” i et af de mest internationalt anerkendte medicinske tidsskrifter, The Lancet. Her kritiserer de et andet studie, også udgivet i The Lancet, hvor de pågældende forskere sidestiller et positivt PCR-testresultat med en reel Covid-19 infektion. Atkinson og Petersen fastholder, at et positivt PCR-testresultat IKKE er ensbetydende med, at en person har en Covid-19 infektion, fordi PCR ikke skelner mellem virus, der medfører infektion og RNA materiale, der ikke medfører infektion. Derfor skriver de, at


the presence of nucleic acid alone cannot be used to define viral shedding or infection potential


Atkinson og Petersen opfordrer derfor til forsigtighed, når man skal fortolke resultaterne af et PCR-testresultat:


caution is required when applying such data to assess the duration of viral shedding and infection potential because PCR does not distinguish between infectious virus and non-infectious nucleic acid.”


Hvordan skal et positivt PCR-testresultat fortolkes?

Flere internationale forskere har meldt sig på banen og udtrykker stor bekymring over landenes anvendelse af PCR-testen i kampen mod Covid-19, idet de sår tvivl om testens pålidelighed i forhold til diagnosticering; dvs. hvorvidt et positivt PCR-testresultat overhovedet indikerer, at folk har en infektion.


Det første studie af pålideligheden ved PCR-tests, “Viral RNA load as determined by cell culture as a management tool for for discharge of SARS CoV-2 patients from infectious disease wards”, er udgivet i the European Journal of Clinical Microbiology & Infectious Diseases[ii] (31. marts 2020) og er skrevet af 8 forskere.


For at bedømme sammenhængen mellem et positivt PCR-testresultat og evt. Covid-19 infektion, tog de dna-materiale fra undersøgelsespersoner og kultiverede viruselementerne for at se, om der var tilstrækkeligt genetisk materiale fra virus til, at det kunne gro i en levende organisme.


De undersøgte sammenhængen mellem antallet af opformeringscyklusser og pålideligheden af et positivt testresultat. 


Ved en opformeringscyklus forstørres det genetiske materiale, taget fra en person og jo færre cyklusser, der er behov for, jo mere genetisk materiale fra virussen er der til stede og jo større er risikoen for infektion. Jo flere cyklusser, der er behov for, jo mindre er mængden af genetisk virusmateriale og jo mindre er risikoen for infektion.[iii]


Studiet konkluderede, at hvis der bliver lavet op til 17 opformeringscyklusser, så er PCR-testresultat korrekt med 100% og det betyder, at du altså har en Covid-19 infektion. Så hvis en person testes for Covid-19 med PCR-test og den køres med 17 cyklusser og resultatet er positivt, så er dét resultat 100% pålideligt.[iv]


Hvis der anvendes mere end 17 opformeringscyklusser, så daler sandsynligheden for, at det positive testresultat indikerer, at personen har en Covid-19 infektion. Ved 27 cyklusser er testresultatet pålideligt med 60–70% og der er derfor 30–40% sandsynlighed for, at hvis testresultatet er positivt, så er det et falskt positivt resultat og du er i virkeligheden ikke inficeret med virus. 


Det betyder, at hvis 100 personer tester positive, så vil 30–40 af dem ikke være inficerede på trods af, at deres testresultat var positivt.


Ved 33 cyklusser vil et testresultat kun være 20% pålideligt og sandsynligheden for et falskt positivt testresultat er 80%. Det betyder, at hvis 100 personer tester positive, så vil 80 af dem slet ikke være inficerede med virus.


Bliver der anvendt 35 eller flere opformeringscyklusser, vil et positivt testresultat være 0% pålideligt. Så hvis en person tester positivt med PCR-test, der har kørt 35 cyklusser eller mere, så er der 0% sandsynlighed for, at det resultat er korrekt, og dermed 0% sandsynlighed for, at resultatet indikerer, at vedkommende har en infektion.[v]


Det oplagte spørgsmål er: hvor mange opformeringscyklusser anbefales af SSI? I forbindelse med anmodning om aktindsigt, skriver SSI, at det anbefales at anvende 38 cyklusser.

 

Læs resten af artiklen her: https://denkritiskeakademiker.medium.com/coronatests-giver-up%C3%A5lidelige-smittetal-siger-eksperter-7be76efc18a4

Læs eventuelt også denne artikel: 

The scam has been confirmed: PCR does not detect SARS-CoV-2

https://davidicke.com/2020/12/03/the-scam-has-been-confirmed-pcr-does-not-detect-sars-cov-2-2/

ER DU MODIG ELLER FORTABT?

ER DU MODIG ELLER FORTABT?

På besøg hos virksomheden Cliunik i Roskilde, som kæmper en kamp for at overleve.   Støt dem med et lille

VACCINATION – EPIDEMILOV – TESTNING

VACCINATION – EPIDEMILOV – TESTNING

Jeg tog en god snak med erhvervsjurist Casper Knudsen omkring danskernes rettigheder når det kommer til vaccination, testning, love og

TALE TIL DE HJEMLØSE & MIB

TALE TIL DE HJEMLØSE & MIB

Den 13 marts var en smuk dag på mange måder. Flot vejr, dejlige mennesker og en masse støtte til de