Et lille beløb vil hjælpe mig enormt til at forsætte med mit oplysnings arbejde

Sandheden bryder ud overalt i verden lige nu

Talen foran 3000 skønne mennesker på Thorvaldsens Plads i København d.21 November.

Dette er mit perspektiv og du er mere en velkommen til at være kritisk omkring det jeg fortæller. Det er rent faktisk meningen at du skal være det! – stil kritiske spørgsmål til alt hvad du høre, ser og mærker.

  • Du intet ejer – Og du bliver glad for det.
  • Du vil ikke dø og vente på en organdonor – De bliver lavet af 3D-printere
  • Forurenere bliver nødt til at betale for at udlede kuldioxid

Dette er blot tre citater fra verdens mest sindsyge teknokrat Klaus Schwab 

Klaus Schwab der er grundlægger af The World Economic Forum, der efter min overbevisning er den største propaganda portal i verden. 

Klaus Schwab fortæller at den fjerde industrielle revolution som er dagsordenen for The Great Reset vil føre til en sammensmeltning af vores fysiske, digitale og biologiske identitet.

Hans vision er i fællesskab med andre transhumane personer såsom Bill Gates, George Soros og mange andre, at mennesker bliver afløst af Cyborgs, altså en sammensmeltning af mennesker og maskiner.

I hans bog, COVID-19 The Great Reset opfordrer Schwab globale ledere til at gribe den mulighed, som Covid-19-pandemien giver, til at genskabe samfundet i deres image og erklærer, at verden “aldrig” vil vende tilbage til det normale.

Alle os der står her i dag, ved jo godt hvad der tildeles foregår inde på borgen. Den plan som Klaus Schwab leder er den plan som Margrethe, Mette og de andre dukker følger. Det er MEGET tydeligt.

  • Hvorfor render folk med mundbind når det ikke beskytter mod vira? Her refererer jeg til det største og mest unique studie der lige er blevet offentliggjort
  • Hvorfor bliver folk corona testet når et portugisisk studie viser at 97% er falske positive?
  • Hvorfor fortsætter de med de åndssvage lockdowns når Verdens Fake organisationen (WHO) for nylig indrømmede , at lockdown forårsager mere skade end godt er?
  • Hvorfor sætter de 5G antenner når de ved at folk bliver syge af strålingen, og 5G systemet aldrig er blevet sikkerhedstestet?
  • Hvorfor kan de på under et år lave en Covid vaccine, når det normalt tager 10-20 år? 

Deres plan er som et porøst fundament på et hus og den fungere på ingen måde. Ja det har fungeret noget tid 

Men alle de arrogante teknokrater der har været med til at markedsføre dette scam troede at VI — Os der står her og mange andre, var dumme. 

Problem, reaction, solution.

Vi kender problemet, vi har set reaktionen og vi kender til deres løsninger!

DERES LØSNING ER IKKE VORES LØSNING – DE ER GENNEMSKUET OG SANDHEDEN BRYDER LIGE NU IGENNEM OVERALT I HELE VERDEN.

Mine landsmænd – dine landsmænd – vores globale landsmænd – Vi er så privilegeret at vi her i 2020 kan bringe en ende på tusinder af års undertrykkelse.

Os her iblandt millioner af andre vågne individer spreder i disse dag en bølge af lys, kærlighed og sandhed hen over denne smukke planet. Nogle subtilt, nogle intenst, nogle imellem. 

Denne energi arbejder for at bryde og stoppe den kunstig skygge og de unaturlige systemer. 

FORESTIL jer at dette scam er som et træ der står lige foran jer 

Det hele starter på overfladen og stille og roligt arbejder det sig ned i rødderne hvor denne korruption findes. 

Med tiden bliver rødderne synlige for offentligheden, og den giftige korruption bliver uundgåelig, og det er her at tingene kulminerer i en stor eksplosion og sandheden kommer blæsende ud på fuld tryk

Alle disse rødder af en sådan korruption komme op til overfladen hvor alle med deres blotte øje vil kunne se hvad der foregår, og jeg kan og vil gøre det klart at denne korruption tager lige nu sine sidste åndedrag. 

I resten af 2020 vil du se at denne elite som er skyld i denne korruption fortsætte med at forsvare sig, handle drastisk og kæmpe for at overleve — de gisper efter luft med meget få vejrtrækninger tilbage.

Lyset samles og i 2021 vil de korrupte rødder dør for evigt, OG jeg er ikke i tvivl om at det kommer til at ske! Aldrig nogensind har jeg været så sikker på at denne verden løsriver sig fra dæmonerne som jeg er lige nu. 

 Alligevel vil de i deres sind ikke gå ned uden kampen. De vil gengælde sig med enhver fiber og celle i deres djævelske væsen for at stoppe os. 

De vil lukke hele verden ned, ramme os på fødekæden, forgifte os mere end de plejer og i deres arrogante og desperate iver for at overleve vil uden at tøven blive deres undergang!

Det er for sent for dem og det har været for sent for dem i nogen tid. 

Og menneskeheden og ikke robotter er målestokken for en dyb forandring på jorden. Og mens jeg står her og taler sker der store ting og implementeringer der gør at dem der har kontrolleret os mennesker og som er besat af kontrol og magt, lige nu graver deres egen grav og er på vej ud hvor det mørket tager dem. 

Jeg føler og mærker at det gode tager over og lyset bliver kraftigere.  Smukke ting vil ske, ting som du aldrig nogensinde har kunne forestille kommer til at blive en del af dig. Meget er  lige rundt om hjørnet. 

Vær standhaftig, opmærksom og modstandsdygtig og gør det klar til en smuk verden!

KOM SÅ DANMARK 

 

Danmark er officielt et medicinsk teknokratisk diktatur!

Danmark er officielt et medicinsk teknokratisk diktatur!

Med et flertal på 81 personer bliv den sindssyge epidemilov ført igennem den 23 februar 2021

ER DU MODIG ELLER FORTABT?

ER DU MODIG ELLER FORTABT?

På besøg hos virksomheden Cliunik i Roskilde, som kæmper en kamp for at overleve.   Støt dem med et lille

VACCINATION – EPIDEMILOV – TESTNING

VACCINATION – EPIDEMILOV – TESTNING

Jeg tog en god snak med erhvervsjurist Casper Knudsen omkring danskernes rettigheder når det kommer til vaccination, testning, love og