STØT & DONERER

Kære ven,

 

I disse tider med kaos bruges COVID-19 af globalister som en trojansk hest til at ødelægge vores demokrati og der igennem skubbe en ny verdens totalitær regering som fjerner vores borgerlige frihedsrettigheder, menneskerettigheder og grundlæggende friheder, altså alt det som vi lige nu ser forekomme i Danmark og hele verden. 

 

Der har aldrig nogensinde før været så vigtig med en fri presse og et behov for uafhængige medier som det er nu. 

Vi kan ikke længere stole på mainstream medierne, som mange anser for at være kilden at gå til for at få information omkring hvad der rører sig i verden. 

 

Desværre er det sådan, at de fleste medier er med til at holde sandheden tilbage med fortællinger der indeholder bedrag, løgn og vildledende manipulation. 

 

Ved at besøge min hjemmeside vil du se og høre sandheden. Jeg ønsker at rapporterer med sandfærdige øjnene og med hjertet forrest.

 

Når det kommer til pandemien, demonstrationer, klimakrisen, Big Pharma hvor Bill Gates vacciner indgår, korrupte politiker og mange andre ting, så får du ikke sandheden at høre fra mainstream medierne da de er ejet af globalisterne og det skal der laves total om på. Så derfor har jeg startet min egen mediestation som du lige nu besøger. 

 

Jeg stoler på at du er lige så interesseret i at der skal være en fri presse som jeg. Så ved at donere et beløb til mig og mit arbejde, vil du være med til at gøre at jeg kan fokusere endnu mere på at informere den danske befolkning med sandheden, som der i den grad er brug for.

 

Hjælp mig med at forsvare vores demokrati og vores frihed.

 

Kærlige hilsner, 

 

Martin MD Iversen

Grundlægger af MD Telegram

M

Hvis du har lyst til at sende mig et bidrag via bankoverførsel er min konto detaljer disse:

-Kontonr. 6872334872
-IBAN DK75 2000 6872 3348 72
-Sort code 2252