Et lille beløb vil hjælpe mig enormt til at forsætte med mit oplysnings arbejde

Svenske sundhedsmyndigheder underkender PCR testen

Sweden – 

Vejledning i kriterier for vurdering af infektionsfrihed i covid-19

Det svenske folkesundhedsagentur har udviklet nationale kriterier for vurdering af infektionsfrihed i covid-19.

PCR-teknologien, der anvendes i tests til påvisning af vira, kan ikke skelne mellem vira, der er i stand til at inficere celler, og vira, der er blevet neutraliseret af immunsystemet, og disse tests kan derfor ikke bruges til at afgøre, om nogen er smitsom eller ej. 

 

RNA fra vira kan ofte påvises i flere uger efter sygdommen, men det betyder ikke, at du stadig er smitsom. Der er også flere videnskabelige undersøgelser, der antyder, at infektiviteten af covid-19 er størst i begyndelsen af sygdomsperioden.

 

De anbefalede kriterier for vurdering af infektionsfrihed er derfor baseret på stabil klinisk forbedring med frihed fra feber i mindst to dage, og at der er gået mindst syv dage siden symptomernes indtræden. 

 

For dem, der har haft mere udtalt symptomer mindst 14 dage efter sygdommen og til den meget sygeste individuelle vurdering af den behandlende læge.

 

Kriterierne blev udviklet i samarbejde med repræsentanter for specialforeningerne inden for infektionssygdomsmedicin, klinisk mikrobiologi, hygiejne og infektionskontrol. Anbefalingerne opdateres, når ny viden om covid-19-infektivitet tilføjes, da den nuværende viden er begrænset.

Kilde: https://www.folkhalsomyndigheten.se/publicerat-material/publikationsarkiv/v/vagledning-om-kriterier-for-bedomning-av-smittfrihet-vid-covid-19

Se også: DE MYTISKE SMITTETAL: HVOR KOMMER SMITTETALLENE FRA? (DEL TIL ALLE, INKL. JOURNALISTER/POLITIKERE)

Flemming Blicher Anholdt

Flemming Blicher Anholdt

1 April 2021. Det er ikke en aprilsnar. Men 50 betjente møder op på Christiansborgs slotsplads for ingenting. Hvad er

YTRINGSFRIHED!

YTRINGSFRIHED!

Ytringsfrihed er retten til frit at udtrykke sin mening i skrift og tale uden andres forudgående godkendelse, og står dermed

Ytringsfriheden Er Så Vigtig

Ytringsfriheden Er Så Vigtig

Små 100 demonstranter demonstrerede foran Facebooks’s hovedsæde i Danmark. Ytringsfriheden er vigtig og den er ved at blive taget fra