Et lille beløb vil hjælpe mig enormt til at forsætte med mit oplysnings arbejde

VOLDsom demonstration i København

Lørdag den 9/1-2021, fulgte ThePeoplePress.com demonstrationen på Københavns Rådhusplads, arrangeret af – Men In Black. Endda bistået af en modig kameramand.

 

Sidst på aftenen, interviewede vi civile politibetjent Jovan Tasevski, for at høre hvorledes han oplevede demonstrationens afvikling. Både som politibetjent og som privatperson.

 

Interviewet tog en drejning, som vi ikke var forberedt på, for Jovan var tydeligvis berørt af demonstrationens afvikling.

 

Noget af det første Jovan udtalte, det var – “rettidig omhu og kommunikation parterne mellem,  – for pokker en forskel det ville havde gjort”.    

 

Og Jovan forsatte, – “en demonstrations deltagere, de skal kunne bevæge sig. De skal have en vej, som de kan følge og gå videre af. Når politiet lader demonstranterne gå ned af Strøget, – og så ca. 100 meter nede af Strøget, har stoppet al trafik og bevægelighed, for de fremadbevægende demonstranter, så er det jo indlysende, at begynder politiet at presse demonstranterne tilbage, så vil mange demonstranter, være presset fra begge sider. Det er jo at invitere til en konflikteskalering”

 

… efter en kortere tænksom pause, så forsætter Jovan, – “det er da underligt, at politiets indsatsgruppe ikke søger at nedskalere, frem for at presse en gruppe demonstranter sammen på et lille område. Det er jo også at invitere til en farlig situation for alle parter”.

 

Som interviewer, tilføjer jeg så, “at jeg ikke oplevede demonstrationen eskalere og blive voldelig, før ….. Læs hele interviewet og se sandfærdig video her: THE PEOPLE PRESS

 

Kilde: https://thepeoplepress.com/2021/01/11/trist-at-det-skal-vaere-en-civil-politibetjent-der-tor-sige-sandheden-om-det-gensidige-ansvar-for-lordagens-voldsomme-demonstration-pa-kobenhavns-radhusplads/

ER DU MODIG ELLER FORTABT?

ER DU MODIG ELLER FORTABT?

På besøg hos virksomheden Cliunik i Roskilde, som kæmper en kamp for at overleve.   Støt dem med et lille

VACCINATION – EPIDEMILOV – TESTNING

VACCINATION – EPIDEMILOV – TESTNING

Jeg tog en god snak med erhvervsjurist Casper Knudsen omkring danskernes rettigheder når det kommer til vaccination, testning, love og

TALE TIL DE HJEMLØSE & MIB

TALE TIL DE HJEMLØSE & MIB

Den 13 marts var en smuk dag på mange måder. Flot vejr, dejlige mennesker og en masse støtte til de