Rasende formand for minkavlerne: Det er et kæmpe løftebrud, hvis vi ikke får penge nu

Det var en vred formand for Danske Minkavlere, Tage Pedersen, der torsdag deltog i et interview på TV SYD. Han kalder det løftebrud, hvis regeringen fastholder, de ikke vil udbetale et á conto beløb til avlerne i forbindelse med aflivningen af de danske mink.

 

Formanden for minkavlerne, Tage Pedersen, er både meget overrasket og vred over den seneste udvikling i minksagen, hvor fødevareminister Rasmus Prehn (Soc.dem.) afviser at udbetale á contobeløb til minkavlerne for aflivning af deres minkbesætninger. Han kalder det løftebrud:

 

– Hvis det fødevareminister Rasmus Prehn (Soc.dem.) siger nu, er rigtigt, så er det et kæmpe løftebrud. Regeringen lovede de cirka 1.000 danske minkavlere allerede i den første uge af oktober sidste år, da det blev besluttet, at alle syge mink skulle aflives, at der ville komme á conto udbetalinger til os. Og der er ikke kommet en krone endnu, siger formand, Tage Pedersen, i TV SYDs nyhedsudsendelsen torsdag aften.

 

TV SYD har torsdag forsøgt at få et interview med fødevareminister Rasmus Prehn om de manglende udbetalinger til minkavlerne, men det er ikke lykkes. I et skriftligt svar oplyser Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, at de først kan gå i gang med at udbetale penge, når der er styr på både både tempobonus, erstatning, honorarer og kompensation, og det samlet set har været forbi EU. Og det kan først ske, når de resterende politiske kompensations- og erstatningsforhandlinger er afsluttet.

 

Og fra fødevareminister Rasmus Prehn lyder det i svaret:….. LÆS MERE HER: https://www.tvsyd.dk/minksagen/rasende-formand-for-minkavlerne-det-er-et-kaempe-loeftebrud-hvis-vi-ikke-faar-penge-nu

RET RYGGEN & SKYD BRYSTET FREM!

RET RYGGEN & SKYD BRYSTET FREM!

Danmark er gigantisk knibe! Mange render stadig rundt og tror denne krise er ovre meget snart , men virkeligheden er

At lave noget ud af ingenting

At lave noget ud af ingenting

Danmark tester stadig på liv og løs. Ordet massetest går igen i mange artikler som om at det hele er

Pandemi vs. Testpandemi

Pandemi vs. Testpandemi

I denne video viser jeg dig hvor mange der bliver testet i Danmark samt hvordan PCR testen virker og hvoraf